web analytics

Costuri transport șalupă Jurilovca – Gura Portiței

 

 Fie că vreți să călătoriți pur și simplu (din)spre Gura Portiței, ori vă aflați în cazurile în care nu aveți disponibilitatea de a vă plimba în grupuri mai mari de 6 persoane, sau intervalul orar public al șalupelor (08:00 – 20:00) nu vă este pe plac, vă punem la dispoziție oferte personalizate pentru nevoile dumneavoastră. Doar selectați din opțiunile de mai jos cazul care vă definește cel mai bine situația și efectuați rezervarea înainte de a ajunge în portul din Jurilovca.

 

 În timpul programului public de transport cu șalupa (indiferent de zi sau sărbătoare, în intervalul 08:00 – 20:00), costul de închiriere al ambarcațiunii cu conducător este de 350 lei. Contra acestui preț, noi vă plimbăm până la Gura Portiței, după care vă aducem înapoi la Jurilovca în aceeași zi, până în ora 20 (dumneavoastră decideți orele de plecare și de întoarcere). Dacă doriți curse în afara intervalului orar sus-menționat, vă tarifăm suplimentar conform secțiunii de mai jos – “Cursă specială”. Copiii sub vârsta de 5 ani vor circula gratuit.

 Pentru a vă încadra la varianta de plată cu 40 lei 30 lei per pasager, per cursă (80 lei 60 de lei dus-întors, per pasager), vă recomandăm să ne contactați din timp (cu măcar trei zile înainte), în scris, folosind butonul de mesagerie din colțul dreapta-jos al paginii, sau prin e-mail la adresa rezervari@transport-gura-portitei.com . Desigur, dacă vă este comod, sunați-ne oricând la unul din numerele de telefon indicate în josul paginii. Este necesar să ne comunicați data și ora la care doriți să călătoriți atât dus, cât și întors, iar în funcție de programările pe care le vom avea în ziua menționată, vom reveni cu un răspuns cu aproximativ 48 de ore înainte de data aleasă, prin care vă vom informa dacă putem să vă alăturăm unui grup (ca idee, șansele de a participa la cursă alături de un alt grup sunt foarte mari în zilele de sfârșit de săptămână, sau cu ocazia sărbătorilor).

 În schimb, dacă sosiți în portul Jurilovca în aceeași zi în care doriți cursa, fără să aveți o rezervare confirmată efectuată în prealabil, costul per pasager, per cursă (dus, sau întors) va fi de  40 lei 35 de lei (80 lei 70 de lei dus-întors, per pasager).

 Pentru grupurile mari, costul achitat per pasager pentru o cursă este 40 lei 30 lei (dus-întors: 80 lei 60 de lei). Copiii sub vârsta de 5 ani vor circula gratuit. Prețul este valabil doar pentru rezervările pe care le efectuați folosind modalitățile de contact puse la dispoziție în cadrul acestei pagini de prezentare. În schimb, dacă sosiți în portul Jurilovca fără o rezervare făcută în prealabil, costul per pasager, per cursă (dus, sau întors) va fi de  40 lei 35 de lei (80 lei 70 de lei dus-întors, per pasager).

 Pentru rezervări și detalii, apelați unul din numerele de telefon puse la dispoziție mai jos (sau în pagina principală, apăsând butonul de sub lista de categorii). Ne puteți scrie folosind serviciul de mesagerie (apăsând pe butonul albastru din dreapta-jos al paginii), sau trimiteți-ne un e-mail la adresa rezervare.grup@transport-gura-portitei.com .

 Vă recomandăm să țineți cont de faptul că, dacă doriți să călătoriți în afara programului public de transport cu șalupa (indiferent de zi sau sărbătoare, în intervalul 08:00 – 20:00), se aplică condițiile din categoria “cursă specială”, afișată în secțiunea de mai jos.

 Oricare ar fi ora pe care o preferați în afara programului public de transport cu șalupa, dacă formați un grup din mai puțin de 6 persoane, tariful este unic: 600 500 de lei. În cazul în care vă putem asocia unui alt grup care are posibilitatea de a pleca la o oră aproximativă cu cea dorită de dumneavoastră (în afara intervalului orar), sau dacă formați un grup mai mare de 5 persoane, tariful per pasager se va negocia în mod avantajos pentru toți cei din șalupă. Avem tot interesul să fiți mulțumiți de serviciile noastre și să reveniți de câte ori mai aveți ocazia.

 Contra acestei sume, conducătorii ambarcațiunilor noastre vă vor plimba cu șalupa (barca) rapidă de la Gura Portiței către Jurilovca, sau invers, în funcție de caz. De exemplu, dacă ați planificat plecarea din Jurilovca la ora 16 și doriți să vă întoarceți în aceeași zi, la ora 21:30, vă punem la dispoziție ambarcațiunea cu conducător care vă va plimba spre Gura Portiței la ora 16 și vă va aștepta până la ora 21:30 ca să vă aducă înapoi în Jurilovca.

 Un alt exemplu: la ora 4 dimineața apare o urgență, sau nu mai doriți / puteți să stați la Gura Portiței (indiferent de motiv), și trebuie să vă întoarceți la Jurilovca. Cu un simplu apel, una din șalupele noastre va sosi rapid la Gura Portiței pentru a vă prelua și transporta înapoi în Jurilovca pentru suma de 600 500 lei dacă formați un grup mai mic de 6 persoane.

 Pentru mai multe informații, sau rezervări, apelați la oricare din numerele de telefon menționate mai jos, sau scrieți-ne folosind serviciul de mesagerie, apăsând bulina albastră din colțul dreapta-jos al paginii. De asemenea, vă stăm la dispoziție și prin e-mail, la adresa cursa.speciala@transport-gura-portitei.com de fiecare dată când aveți nevoie.

transport-gura-portitei