web analytics

Costuri transport șalupă Jurilovca – Gura Portiței

 

 Deoarece pe ruta de transport Jurilovca – Gura Portiței pasagerii nu doresc, sau nu au posibilitatea de a călători în grupuri mari de persoane, sau orele la care o parte dintre aceștia preferă să se deplaseze sunt în afara intervalului 08:00 –  20:00, vă aducem la cunoștință faptul că, în funcție de preferințele dumneavoastră, avem oferte personalizate, după cum urmează (selectați mai jos categoria pe care o reprezentați):

 

 În timpul programului public (zilnic, în intervalul 08:00 – 20:00), costul de închiriere al ambarcațiunii cu conducător este de 350 lei. Contra acestui preț, noi vă plimbăm șalupa (barca) rapidă până la Gura Portiței, după care vă aducem înapoi la Jurilovca în aceeași zi, până în ora 20 (dumneavoastră decideți orele de plecare și de întoarcere).

 Dacă planificați cursele în afara orarului clasic de transport, vă rugăm să accesați secțiunea de mai jos “cursă specială”.

 Pentru a vă încadra la varianta de plată standard, și anume 30 lei de pasager, per cursă (60 de lei dus-întors), vă recomandăm să ne contactați din timp (cu măcar trei zile înainte), în scris, folosind butonul de mesagerie din colțul dreapta-jos al paginii, sau prin e-mail la adresa rezervare@transport-gura-portitei.com . Este necesar să ne comunicați data și ora la care doriți să călătoriți atât dus, cât și întors, iar în funcție de programările pe care le vom avea în ziua selectată, vom reveni cu un răspuns în aproximativ 24 de ore înainte de data programată, prin care vă vom informa dacă putem să vă alăturăm unui grup (ca idee, șansele de a participa la cursă alături de un alt grup sunt foarte mari în zilele de sfârșit de săptămână, sau cu ocazia sărbătorilor).

 În schimb, dacă optați să călătoriți astăzi sau mâine alături de un alt grup, apelați unul din numerele de telefon afișate mai jos pentru a vă comunica dacă avem posibilitatea de a vă alătura celor care au efectuat deja o rezervare de transport pe ruta Jurilovca – Gura Portiței.

 

 Pentru grupurile mari, tariful de pasager per cursă, este cel clasic: 30 de lei (dus-întors: 60 de lei). Copiii sub vârsta de 5 ani vor circula gratuit. Prețul menționat este valabil doar pentru rezervările pe care le efectuați folosind posibilitățile de contact din acest website.

 Avem o ofertă și mai bună de atât: dacă reprezentați un grup de minim 8 călători adulți, tariful per pasager pentru o cursă va fi de 25 lei (50 lei dus-întors).

 Pentru rezervări și detalii, apelați unul din numerele de telefon puse la dispoziție mai jos (dar și în pagina principală), sau scrieți-ne folosind serviciul de mesagerie (apăsând pe butonul albastru din dreapta-jos al paginii), sau trimiteți-ne un e-mail, la adresa rezervari@transport-gura-portitei.com .

 Vă rugăm să țineți cont de faptul că, dacă doriți să călătoriți în afara programului normal de lucru (zilnic, în intervalul 08:00 – 20:00), se aplică condițiile din categoria “cursă specială”, disponibilă mai jos.

 

 Indiferent de numărul de persoane, sau de ora pe care o preferați în afara intervalului orar public de transport, tariful este unic: 500 de lei. În cazul în care vă putem asocia unui alt grup care poate pleca la o oră aproximativă cu cea dorită de dumneavoastră (în afara intervalului orar, desigur), tariful se va negocia în așa fel încât să fie bine pentru toată lumea. Avem tot interesul să fiți mulțumiți de serviciile noastre și să reveniți de câte ori mai aveți ocazia.

 Contra acestei sume, unul din conducătorii ambarcațiunilor noastre vă va transporta cu șalupa (barca) rapidă de la Gura Portiței către Jurilovca, sau / și invers, în funcție de caz. De exemplu, ați planificat plecarea din Jurilovca la ora 16 și doriți să vă întoarceți în aceeași zi, la ora 21:30. Noi vă punem la dispoziție ambarcațiunea cu conducător care vă va plimba până la Gura Portiței la ora 16 și vă va aștepta până la ora 21:30 ca să vă aducă înapoi în Jurilovca.

 Un alt exemplu: la ora 4 dimineața apare o urgență, sau nu mai doriți / puteți să stați la Gura Portiței (indiferent de motiv), și trebuie să vă întoarceți la Jurilovca. Cu un simplu apel, una din șalupele noastre va sosi cât mai rapid la Gura Portiței pentru a vă prelua și transporta înapoi la Jurilovca în schimbul sumei de 500 de lei.

 Pentru mai multe informații, sau rezervări, apelați la oricare din numerele de telefon menționate mai jos, sau scrieți-ne folosind serviciul de mesagerie, apăsând bulina albastră din colțul dreapta-jos al paginii. De asemenea, vă stăm la dispoziție și prin e-mail, la adresa rezervari@transport-gura-portitei.com