web analytics
Transport Gura Portiței și Delta Dunării

Mare? Soare? Relaxare? Hai cu noi! În 2021 avem cele mai bune oferte de transport pe ruta Jurilovca - Gura Portiței, cât și pentru plimbări în Delta Dunării.

Event Type: Event

Event Attendance Mode: OfflineEventAttendanceMode

Event Status: EventScheduled

Performer: Organization

Performer Name: Transport Gura Portiței

Performer URL: https://transport-gura-portitei.com/

Start Date: 2021-03-01 02:00

End Date: 2021-10-31 00:00

Ticket URL: https://transport-gura-portitei.com/pret-transport-jurilovca-gura-portitei/

Entry Price: 30

Currency: lei

Availability: InStock

Availability Starts: 2021-03-01T02:00:00

Editor's Rating:
5

Cum ajung la Gura Portiței și cât durează?

În primul rând, trebuie să ajungeți în portul Jurilovca, aceasta fiind cea mai apropiată și facilă cale de acces către Gura Portiței. Apoi veți circula cu șalupa (barca) rapidă timp de 20 de minute.

Cât costă șalupa de transport Gura Portiței?

Pentru mai grupuri mai mari de 4 persoane, 30 de lei per cursă / 60 de lei dus-întors. Pentru grupuri mai mari de 8 persoane, 25 de lei per cursă. Pentru grupuri mai mici de 5 persoane, sau călătorii în afara intervalului orar 08:00 - 20:00, apăsați aici.

Cum rezerv un transport Gura Portiței - Jurilovca?

Apelând la unul din numerele de telefon afișate în website (0723.792.077 / 0731.891.097), scriindu-ne în whatsapp, trimițând un e-mail, sau folosind sistemul de mesagerie pus la dispoziție pentru dumneavoastră.

Care este programul de transport Gura Portiței - Jurilovca?

Programul public de transport al șalupelor se desfășoară în intervalul 08:00 - 20:00, în fiecare zi a săptămânii. Șalupele noastre circulă și în regim privat în afara acestui interval. Pentru detalii, accesați platforma noastră.

În afară de Gura Portiței, mai pot vizita și alte locuri?

 Dacă natura este locul în care vă relaxați complet, avem exact ceea ce vă trebuie! Planificăm excursii și plimbări de agrement pe Lacurile Razim și Golovița, vă legănăm ușor cu barca până în zone unde puteți pescui liniștiți, iar pe canalele și brațele adiacente veți avea parte de peisaje unice, îmbrățișate de liniștea naturii.

În afară de Gura Portiței, pot vedea și Delta Dunării?

 Desigur! Pentru o vacanță completă în această zonă deosebită, vă punem la dispoziție posibilitatea de a explora Delta Dunării. Frumusețile pe care le oferă apa, cerul, stuful și sunetele păsărilor, alături de savoarea borșului de pește, preparat tipic lipovenesc la ceaun pe foc (poate chiar cu peștele pescuit de dumneavoastră, dacă nu - al localnicilor), vă vor reîncărca energia de care aveți nevoie. Apăsați aici pentru mai multe detalii.

Transport Gura Portiței - Jurilovca

Oferta verii 2021 pentru transport Gura Portiței este aici! Beneficiați de costuri avantajoase și vă bucurați din plin de mare, soare și relaxare.

Product Brand: Transport Gura Portiței

Product Currency: lei

Product Price: 30

Price Valid Until: 2021-10-31

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5
Servicii transport Gura Portiței

Oferta verii 2021 pentru transport Gura Portiței este aici! Beneficiați de costuri avantajoase și vă bucurați din plin de mare, soare și relaxare.

Service Type: transport gura portitei

Price: 30

Currency: lei

 

Servicii de transport Gura Portiței – Jurilovca

Contact și locație

Vă interesează să călătoriți către Gura Portiței, sau în Delta Dunării? Noi suntem soluția. Accesați pagina principală dând click pe link-ul din josul paginii, și veți afla toate detaliile necesare. Vă stăm la dispoziție cu servicii de calitate și informații de ultim moment.

Pentru a intra în legătură cu noi chiar acum, folosiți unul din numerele de telefon afișate mai jos, sau scrieți-ne fie la adresa de e-mail de mai jos, ori apăsând bulina albastră din colțul dreapta-jos al acestei pagini. Așteptăm un semn de la dumneavoastră.

Găsiți aici toate detaliile despre contact și locație:

Portului, 23, Jurilovca, Tulcea (parcare și port Jurilovca)
luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică00:00 – 23:59
0723792077
0731891097
+40771297458

 

Apăsați aici pentru a ajunge în pagina principală.

Drepturile de autor aparțin BlueBird Service.

contact